Uw verjaardag is een speciaal moment voor u. Daarom wilt u het in stijl vieren. Heeft u al eens gedacht om uw verjaardag op het water te vieren? Wat is een mooiere plek om uw verjaardag te vieren dan op een boot? U kunt genieten van een steeds veranderend uitzicht, terwijl uw gezelschap omringd is door alle gemakken en luxe die u zich maar kunt wensen.

Uw verjaardag wordt onvergetelijk op een boot

Uw verjaardag op het water wordt met onze schepen en arrangementen zeker onvergetelijk. Door onze uiteenlopende mogelijkheden is het mogelijk om uw verjaardag geheel naar uw wensen aan te passen. Onze enthousiaste medewerkers zorgen ervoor dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt!

Een verjaardag op maat

Onze vloot bestaat uit zes schepen met verschillende capaciteit, van 10 tot 170 personen. Voor alle schepen geldt dat deze stijlvol en aantrekkelijk zijn uitgerust. Naast onze vaste afvaartlocaties in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk. Ook de inwendige mens wordt niet vergeten aan boord, varen maakt immers hongerig! Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Arrangementen

Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw verjaardag op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Mensen op het dek van een boot
Contact

Wij helpen u graag op weg naar een onvergetelijke verjaardag op het water en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Samen kunnen we de talloze mogelijkheden bespreken. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.