Varen en eten in de regio van Leiden doet u aan boord van Rederij van Hulst. Huur een schip af voor feesten en partijen en geniet van een prachtige rondvaart door schitterende natuurgebieden. Zo kunt u onbezorgd genieten van de wonderlijke natuur van het groene hart. Wij beschikken over verschillende boten met een capaciteit van 10 tot 170 personen. Huur één van deze schepen af voor een prachtige boottocht met heerlijk eten langs de prachtige polders, meren, molens en koeien. Zo weet u pas echt wat genieten is.

Varen en eten in de regio van Leiden doet u bij Rederij van Hulst

Ook wanneer u een feest op het water wilt organiseren is dit mogelijk bij Rederij van Hulst. Tijdens het varen kunt u onbezorgd en uitbundig feesten. Wij toveren de heerlijkste maaltijden voor u op tafel. Zodoende kunt u bij ons genieten van heerlijk eten op een boot, maar ook high tea, barbecues en buffetten behoren tot de mogelijkheden. Informeer bij ons naar de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Een boottocht met eten, Rederij van Hulst heeft het!

Op onze boten vindt u een restaurantkeuken die voldoet aan de hoge HACCP-norm van hygiëne, zo bent u verzekerd van eten op een hoog niveau. Wij gebruiken alleen dagverse producten, zo wordt de kwaliteit van ons eten gewaarborgd. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse soorten buffetten, wanneer u kiest voor een boottocht met eten.

Natuurlijk hebben we veel meer keuze op het gebied van diverse soorten buffetten, bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u met plezier meer over de ruime buffetkeuze.

Weten over de mogelijkheden

Heeft u vragen over varen en eten in de regio van Leiden of wilt u meteen boeken? Bel of mail voor een reservering. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00 of u kunt ons mailen via info@rederijvanhulst.nl.

Catering aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.