Vacature medewerker bevoorrading

Je taken

Een dag voor jou bij Rederij van Hulst ziet er als volgt uit: Je start de dag met het vullen van de servicewagen met alle producten/ bevoorrading voor onze vloot. Hiermee rijd je naar onze diverse afvaartlocaties. Je vult alles netjes aan, neemt de emballages en het gebruikte goed mee terug in de wagen. Je checkt of alles goed staat en in orde is. Je checkt ook of er nog nieuwe producten besteld moeten worden. De benodigdheden voor aan boord lopen via onze algemene “bestelapp” . Je laat de boel netjes achter en vervolgt de weg naar het volgende schip. In de avond doe je deze ronde indien nodig nogmaals. Andere voorkomende werkzaamheden zijn het afleveren van bestellingen voor onze cateringafdeling in nauwe samenwerking met de keuken.

Bij deze baan werk je zelfstandig. Houd jij wel van verantwoordelijkheid en werk je graag alleen? Dan is dit echt een klus voor jou.

Deze functie wordt deeltijd/ duaal ingevuld

Wat bieden wij?

  • Parttime functie;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Flexibele werkdagen en -tijden;
  • Een informeel en klantgericht bedrijf waar openheid en samenwerking voorop staan;
  • Enthousiaste collega’s om mee samen te werken;

Belangstelling?

Denk jij de medewerker bevoorrading te zijn die wij zoeken? Stuur dan direct cv naar pz@rederijvanhulst.nl . Vragen? Neem contact op met Chantal via 071-250 1900.