Een prachtige vaartocht over de Drecht en de Does! We varen tijdens deze tocht veelal boven het maaiveld en dat levert prachtige vergezichten op.

U vertrekt vanuit Warmond of Leiderdorp. Via de Zijl en de Oude Rijn komen wij op de Does, een prachtig smal riviertje waar ons schip maar net in past. De tocht voert ons vervolgens langs prachtige molens en boerderijen. Terwijl de kapitein door de Does stuurt, heeft u een uniek uitzicht over het typisch Hollandse polderlandschap.

Na Hoogmade varen we verder over de Braassem. Het is inmiddels tijd voor de lunch, u kunt broodjes en soep bestellen. In Oude Wetering draaien we de Drecht op richting het plaatsje Bilderdam.

Vervolgens varen wij via de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder, via het prachtige Kagerplassengebied, terug naar Warmond en Leiderdorp.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar met een beperkt assortiment dranken en etenswaren zoals dagverse soep, broodjes ham & kaas en appeltaart.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...