Tijdens een rondvaart geniet u fijn van onbeperkt versgebakken kaas-, spek-, appel- en naturel pannenkoeken. Natuurlijk te versieren met poedersuiker en stroop.

Na het inschepen zet de kapitein koers richting de Kagerplassen, een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door onderlinge plassen en eilanden.

U vertoeft in onze heerlijk verwarmde rondvaartboot, terwijl u geniet van overheerlijke versgebakken pannenkoeken.

Tijdens de vaart is er verder een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de COVID-19 maatregelen, kan een rondvaart geannuleerd worden. U wordt hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht en ontvangt een voucher. Deze kan ingewisseld worden op elke andere rondvaart/dagtocht uit het programma van Rederij van Hulst.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen hiertoe ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. 

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...