Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf onze locatie in Leiderdorp. Via de rivier de Oude Rijn koersen wij naar de rivier de Gouwe. Via Kaasstad Gouda komen wij op de Hollandse IJssel. Varend op deze rivier komen wij langs plaatsjes zoals Moordrecht, Nieuwerkerk en Ouderkerk aan de IJssel om uiteindelijk via de IJsselkop de rivier de Lek op te draaien. Vanaf hier stomen we op richting Schoonhoven. Onderweg passeren we nog Krimpen aan de Lek en Kinderdijk.

Wij zullen als alles meezit aanmeren rond de klok van 16.00 in Schoonhoven. Hier krijgt u nog even vrije tijd om het beroemde stadje aan de Lek te voet te bezichtigen. Wandel door de bekende veerpoort of langs de grachtjes. Om 17.30 staat er een luxe touringcar voor u klaar die u weer veilig naar de Zijldijk in Leiderdorp brengt, waar u om circa 18.30 aan komt.

Let op: Op 23 juli wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Schoonhoven vervoerd. Op deze dagen kunt u eerst genieten van het stadje en vertrekt de boot om 11.30 uit Schoonhoven. De route wordt op deze dagen andersom gevaren en u komt per boot aan in Leiderdorp omstreeks 18:30.

Gedurende de vaart krijgt u een kopje koffie met wat lekkers, dagverse soep en een snack. In de middag komen wij bij u langs met een borrelhapje en later op de dag serveren wij nog een heerlijk uitgebreid buffet van de chef.

Opstaplocatie: Zijldijk 30, 2352 AB, Leiderdorp
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...