Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Dit gebied is bekend om de vele kleine eilanden. Het grootste eiland is het eiland Kaag, met ongeveer 350 vaste bewoners. Tijdens de rondvaart heeft u de mogelijkheid om van boord te gaan en dit eiland te bezoeken.
Er is hier natuurlijk veel plezier te beleven aan de watersport. Het eiland Kaag heeft verschillende horecagelegenheden en bij de boerderij kunt u heerlijke streekproducten kopen. De bekende scheepswerf Royal van Lent is op het eiland gevestigd. Hier bouwt scheepswerf Royal van Lent grote luxe jachten van 70 tot 100 meter lang voor de rijken der aarde. Het eiland heeft veel fraai gerestaureerde gebouwen die de moeite waard zijn om te bekijken. Een wandeling onder begeleiding van een gids is een aanrader.

De wandeling met gids dient u vooraf (per e-mail aan info@rederijvanhulst.nl) te boeken en is mogelijk vanaf 15 personen.

Opstaplocatie: Gemeentehaven, Warmond
Duur van de vaart: 1,5 uur, met mogelijkheid om bij het Kaageiland van boord te gaan. Dit bezoek duurt circa 45 minuten.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...