Een ware vaarmarathon voor de vaarliefhebber. Gedurende de vaart trekt het wisselende landschap van de provincie Zuid-Holland aan u voorbij.

Via de mooie Vliet komt u langs de sluis van Leidschendam. Bij afvaart serveren wij een kopje koffie met gebak. Wij varen via Delft en Schiedam. Terwijl een wisselend landschap aan u voorbijtrekt, zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Tijdens de lunch serveren wij dagverse soep en broodjes.

Via de grote Parksluis schutten wij de Maas op en komt u in de Havenstad Rotterdam terecht. Terwijl u geniet van de bekende Skyline van Rotterdam, komen wij bij u langs met een bittergarnituur. Bekende landmarks zoals de Euromast, Erasmusbrug, Kop van Zuid en de Kuyp komen voorbij. Via de rivier de Hollandse IJssel komen wij langs Gouda en Bodegraven. Als diner geniet u van een uitgebreid buffet. Via de Oude Rijn komen we langs Alphen a/d Rijn om weer terug te keren naar Leiderdorp.

Inclusief: koffie met appelgebak, lunch met dagverse soep en broodjes. 's Middags een borrelhapje en een uitgebreid buffet

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...