Een ware vaarmarathon voor de vaarliefhebber. Gedurende de vaart trekt het wisselende landschap van de provincie Zuid-Holland aan u voorbij.

Bij de afvaart serveren wij een kopje koffie met gebak. Via de mooie Vliet komen we door de sluis van Leidschendam. Wij vervolgen de tocht via Delft en Schiedam.

Terwijl een wisselend landschap aan u voorbijtrekt, zorgen wij ervoor dat u niets tekort komt. Tijdens de lunch serveren wij een uitgebreid lunchbuffet en later op de dag onze dagverse soep met twee belegde broodjes.

Via de grote Parksluis schutten wij de Maas op en komt u in de havenstad Rotterdam aan. Terwijl u geniet van de bekende Skyline van Rotterdam, komen we langs met een borrelhapje. Bekende landmarks zoals de Euromast, Erasmusbrug, Kop van Zuid en de Kuip trekken voorbij. Via de rivier de Hollandse IJssel varen we langs Gouda en Bodegraven. Via de Oude Rijn varen we langs Alphen aan den Rijn om weer terug te keren naar Leiderdorp.

Inclusief koffie met appelgebak, een lunchbuffet van de chef, in de middag een borrelhapje en afsluitend dagverse soep met twee broodjes.

Tijdens de vaart is, naast de inbegrepen verzorging, een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...