Ontdek de Rotterdamse havens!

U vertrekt ’s ochtends met één van onze luxe passagiersschepen en vaart direct door het prachtige Groene Hart. Varend over o.a. de Gouwe en de Hollandse IJssel komt u langs steden zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda en Nieuwerkerk en Ouderkerk aan den IJssel, alvorens u het Rotterdamse havengebied invaart. In Rotterdam maakt u een mooie vaartocht door het havengebied en vaart u langs de skyline met o.a. de Kuip en de Kop van Zuid. Tijdens de vaartocht doet u veel indrukken op door de wisselende landschappen, terwijl de grote havenstad Rotterdam aan u voorbij trekt. Omstreeks 19.00 meert de kapitein het schip in Rotterdam af, alwaar een comfortabele touringcar u weer terug vervoert naar de opstaplocatie in Leiderdorp aan de Zijldijk, waar u afhankelijk van de verkeersdrukte om 20.00 zult arriveren. Kortom, een geweldige dag uit!

Let op: Op 15 juli ,12 augustus en 16 september wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Rotterdam vervoerd. Op deze dagen wordt de route andersom gevaren en zult u per boot in Leiderdorp arriveren omstreeks 20.00.

Tijdens de vaart geniet u van een kopje koffie met wat lekkers, gevolgd door dagverse soep, broodjes en een snack. ‘s Middags serveren wij een borrelhapje en een heerlijk uitgebreid buffet.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...