U vertrekt vanuit de Zwaaikom in Katwijk aan Zee, een voormalig vissersdorp dat van oorsprong deel uitmaakte van het Romeinse rijk. Aan boord van ons luxe schip de Triton wordt u ontvangen door de gastvrije crew van Rederij van Hulst. U vaart via een deel van de Limesroute, Oegstgeest, Rijnsburg en Warmond richting de Kagerplassen. Dit zijn verschillende grote meren met veel kleine eilandjes tussen de Noordzeekust en de stad Leiden. Tussen de polders en molens vaart u in een waterrijke wereld met prachtige natuur, vergezichten en veel watervogels. Ook treft u op de Kagerplassen veel watersporters.

Tijdens de vaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf “Ouwehand”. Dit maakt onderdeel uit van visserijconcern Parlevliet en Van der Plas. De haring wordt geserveerd met vers gesneden uitjes, witte bolletjes, salade en heerlijke garnituren.

Voor de niet-visliefhebber serveren wij huisgemaakte kipsaté en/of gehaktballetjes.

*Extra consumpties aan boord zijn mogelijk tegen betaling. Er kan contant of met pin worden afgerekend.*

*Vaartocht inclusief verzorging. Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.*
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...