Ontdek Volendam, het bekendste dorp van Nederland!

Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. We varen over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar het Nieuwe meer. Via de sluis komen we op de Kosverlorenvaart om dwars door Amsterdam te varen en uit komen op ’t IJ. Vanaf hier stomen we op richting de Oranjesluizen en na de schutting varen we over het Markermeer naar Volendam, onderweg passeren we nog het eiland Pampus. Wij zullen circa om 16.00 arriveren in Volendam. Hier krijgt u nog even vrije tijd om het dorp te voet te bekijken. Wandel over de wereldberoemde dijk of laat een traditionele foto maken in klederdracht. Om 18.00 staat er een luxe touringcar voor u klaar die u weer veilig naar de Zijldijk in Leiderdorp brengt, alwaar u om circa 19.30 zult arriveren.

Let op: Op 18 juli en 22 augustus wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Volendam vervoerd. Op deze dagen kunt u eerst genieten van het dorp en vertrekt de boot om 12.30 uit Volendam. De route wordt op deze dagen andersom gevaren en zult u per boot in Leiderdorp arriveren omstreeks 19.30.

Gedurende de vaart serveren wij koffie met appelgebak en een amuse. In de middag geniet u van een lunch bestaande uit twee belegde broodjes met soep en een typisch Hollandse snack. Later op de dag geniet u van een buffet van de chef.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. U kunt ook van tevoren uit ons ruime assortiment extra consumpties bestellen. Deze worden tijdens de vaart, aanvullend op de inclusieve verzorging, opgediend.

Opstaplocatie: Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp
Duur van de dagtocht: 11 uur
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...