Vanuit Katwijk aan Zee (ca. 3 uur) of Warmond (ca. 1,5 uur) geniet u van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De prachtige vergezichten, het kabbelende water en de natuur doen ieders “Groene Hart” sneller slaan.

De historische molens en de karakteristieke Hollandse dorpjes vormen samen een weergaloze compositie vol contrasten. U vaart als het ware door een levend schilderij van de hand van één van onze Hollandse meesters!

De kapitein informeert u gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden. Bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving.

Maak uw dag compleet en combineer deze rondvaart met een bezoek aan de Dahlia showtuin. U kunt hier rondlopen tussen meer dan 650 verschillende soorten. Deze dahlia’s zijn geleverd door 20 verschillende dahliakwekers uit de Bollenstreek. Zie hiervoor onze combinatietickets – onder “Rondvaart Zomer/Herfstcruise met bezoek “Dahliashowtuin” en kies uw opstapplaats.

De Zomer-herfst cruises vinden slechts een beperkte periode plaats met meerdere afvaarten per dag. Let op dat de Dahlia showtuin in Voorhout is. Het schip vaart hier niet naartoe. U gaat op eigen gelegenheid en met eigen vervoer. Kijkt u voor openingstijden op www.detulperij.nl.

Tijdens de vaart is er een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.
Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...