Wie ‘Katwijk’ zegt, zegt ‘Haring’! De meeste haringverwerkende bedrijven in Nederland zijn gevestigd in Katwijk. Niets is meer Hollands dan een harinkje zó van de staart bij de viskraam op de markt! Bij Rederij van Hulst gaan wij een stapje verder met onze heuse Nieuwe-Haringvaart. Vanuit Katwijk aan Zee, een voormalig vissersdorp dat van oorsprong deel uitmaakte van het Romeinse rijk vertrekken wij voor een twee uur durende rondvaart richting Leiden via de Limes route over de Rijn.

Aan boord van het luxe schip de Triton wordt u ontvangen door de gastvrije bemanning van Rederij van Hulst. U vaart via een deel van de Limesroute, de voormalige noordgrens van het Romeinse Rijk.

Tijdens de vaart kunt u genieten van Hollandse nieuwe haring, vers aan de staart of in stukjes, geleverd door het welbekende Katwijkse visverwerkingsbedrijf 'Ouwehand'. Dit maakt onderdeel uit van Nederlands grootste visserijconcern Parlevliet en Van der Plas.

Stap aan boord en beleef Holland en Haring met Rederij van Hulst.

Arrangement:
• Nieuwe haring, vers aan de staart en in stukjes
• Vers gesneden uitjes
• Huisgemaakte salade
• Witte bolletjes
• Stokbrood met kruidenboter
• Garnituur: Amsterdamse uitjes en augurk
• Onbeperkt Hollandse bar: tapbier, wijn, frisdranken, koffie en thee

* Voor de niet-visliefhebber serveren wij huisgemaakte gehaktballetjes

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de COVID-19 maatregelen, kan een rondvaart geannuleerd worden. U wordt hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht en ontvangst een voucher, die ingewisseld kan worden op elke andere rondvaart/dagtocht uit het programma van Rederij van Hulst.

Voorafgaand aan het inschepen handelen wij volgens de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Heeft u klachten? Blijf dan thuis.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...