Wij gaan u verrassen met verschillende smaken van één megavis. Een drie uur durende rondvaart met een speciale zwaardvis-dinnershow verzorgd door meesterfileerder Arie Kuijt.

Bent u een echte visliefhebber en houdt u van een grapje en een grolletje? Dan bent u van harte welkom. Door zijn jarenlange ervaring in de visserij vertelt Arie het verhaal van de vis van A tot Z. Bij zijn vis- en fileerpresentaties is het belangrijkste woord 'beleving'. Interactie met het publiek is voor hem vanzelfsprekend. Kortom, gegarandeerd succes!

Om 19.00 vertrekt de boot voor een fantastische avond. Arie geeft een aantal presentaties en worden er een paar culinaire gerechten geserveerd op verschillende bereidingswijze zoals oesters, zalm-sashimi/tataki, Fritos Pescados, gamba tempura, zwaardvis van de grill en schelpenmix uit de wok.

Na de gezellige vaartocht arriveren wij weer rond 22.00 uur op de opstaplocatie te Leiderdorp.

Inclusief:
- Zwaardvisshow door Meesterfileerder Arie Kuijt van visfileren.nl
- 3-uur durende rondvaart
- Gratis drankarrangement (Frisdrank, bier en wijn) - excl. buitenlands gedestilleerd
- 6 heerlijke gerechtjes (Diverse zwaardvis- en andere visamuses en hapjes)
- Diverse broodsoorten met kruidenboter en dipjes

** Overige consumpties te verkrijgen aan boord tegen contante betaling en/of pin.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Voorafgaand aan het inschepen handelen wij volgens de dan geldende richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM. Heeft u klachten? Blijf dan thuis.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...