Ontdek het leven van schilder Jan Steen met deze leuke vaar- en wandelcombi!

Jan Steen is bekend geworden als schilder van dynamische taferelen waarin het echte leven centraal staat. Bekend is het gezegde ‘het huishouden van Jan Steen’ waarmee we vrolijkheid typeren. Minder bekend is dat hij in Leiden en Warmond heeft gewoond en gewerkt.

Wij hebben speciaal voor u twee boeiende wandelingen uitgezet langs het leven en de werken van Jan Steen. De wandelingen beginnen in Leiden of Warmond. U kunt met onze scheepspendel van de ene naar de andere locatie varen. Bij een boeking ontvangt u van ons een ticket voor een pendel met daarbij de wandelkaarten van de routes in Leiden en Warmond. U maakt deze wandelingen op eigen gelegenheid.

Datum en tijden:
10.30 uur vanuit Leiden op di, do, zo. U doet de wandeling in Warmond tussen 11.15 en 15.00 uur. Het schip vertrekt om 15.00 uur weer naar Leiden.
12.00 uur vanuit Warmond op ma, woe, vrij, za. U doet de wandeling/museumbezoek in Leiden tussen 12.30 en 16.00 uur. Het schip vertrekt om 16.00 uur weer naar Warmond.

Praktische info:
U krijgt bij uw boeking beide wandelkaarten per e-mail toegestuurd. Wilt u beide wandelingen op één dag maken? Dat kan. Plan uw tweede wandeling dan voor of na de vaartocht. Wilt u niet met de boot retour naar de opstaplocatie? Dan kunt u op eigen gelegenheid met de bus 50 reizen (Leiden - Warmond v.v.). De busreis kunnen wij helaas niet in mindering brengen op het vaar-/wandelticket.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...