Elke zaterdag om 10.30 uit Leiderdorp
Na het inschepen zet de kapitein koers richting de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder. We varen langs het pittoreske Warmondse theekoepeltje over de Kagerplassen richting Leimuiden en Burgerveen. Daar varen wij de weidse Westeinderplassen op. In dit plassengebied komt verrassend veel zoetwatermeerval voor.

Wij varen dwars door de drijvende tuinen van Aalsmeer. Vanaf het panoramadek heeft u een prachtig uitzicht op de omgeving. Op de terugweg richting de Kagerplassen stoppen wij bij Eveleens. Hier kunt u heerlijke gerookte visspecialiteiten kopen en indien het bedrijfsproces het toelaat, even rondkijken in de rokerij van het bedrijf. Tijdens de vaart is een eenvoudige lunch aan aan boord te bestellen (soep, broodjes, warme snacks).

Opstaplocatie: Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...