Het vissen van mosselen vindt al ruim 150 jaar plaats in de Nederlandse wateren. De mossel is het belangrijkste product uit de Nederlandse schelpdierenkweek. Met een eigen mosselveiling en verwerking van circa 90 miljoen kilo mosselen per jaar is het Zeeuwse Yerseke het centrum van de mossel in Noordwest-Europa.

Vanuit onze afvaartlocatie in Leiderdorp vertrekken wij voor een twee uur durende rondvaart richting de Kagerplassen. Dit zijn verschillende grote meren met veel kleine eilandjes tussen de Noordzeekust en de stad Leiden. Tussen de polders en molens vaart u in een waterrijke wereld met prachtige natuur, vergezichten en veel watervogels. Ook treft u op de Kagerplassen veel watersporters.

Tijdens de vaart kunt u genieten van lekkere huisgemaakte soep met een heerlijk pannetje vers gekookte mosselen. De mosselen worden geserveerd met verschillende sausjes, stokbrood en frites.

Voor de niet-mosselliefhebber serveren wij huisgemaakte kipsaté en/of gehaktballetjes.

Deze vaartocht is uitstekend te combineren met een voorafgaande (of achteraf) toertocht door het Groene Hart, een bezoek aan bijvoorbeeld Leiden, Den Haag of de kust. Vanaf onze afvaartlocatie in Leiderdorp is het slechts 30 minuten naar het strand van Katwijk of Noordwijk!

Het mosselarrangement bestaat uit:
• Huisgemaakte soep
• Versgekookte mosselen
• Verschillende sausjes
• Frites
• Stokbrood
* Voor de niet-visliefhebber serveren wij kipsaté en/of huisgemaakte gehaktballetjes

Naast de inbegrepen verzorging is de kleine kaart beschikbaar met een aanvullend assortiment drankjes en etenswaren.

** Overige consumpties te verkrijgen aan boord tegen contante betaling en/of pin.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...