Audioguide beschikbaar: 🎧 NL/EN/DE/FR/IT/ES

Vanuit de nationale ‘bollenhoofdstad’ Lisse geniet u zo’n 1,5 uur van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De vaartocht staat in het teken van het typische polderlandschap in deze regio. De prachtige vergezichten, het kabbelende water, de historische molens en de groene poldereilanden doen ieders ‘groene hart’ sneller slaan.

U kunt uw rondvaart combineren met een bezoek aan de Keukenhof in Lisse of bloembollenbedrijf ‘De Tulperij’ in Voorhout. Koop bij ons uw combinatieticket!

Combineert u uw ticket met een bezoek aan De Keukenhof, dan kunt u via ons een tijdsslot voor uw bezoek reserveren voorafgaand of na uw vaartocht.

Bij ‘De Tulperij’ krijgt u op vertoon van uw ticket een rondleiding door de kweker. Let op: uw bezoek is op eigen gelegenheid en met eigen vervoer. Het schip stopt niet bij de Tulperij, want deze is gevestigd in Voorhout op 8 minuten rijden van het schip.

De Lentecruises vinden plaats tijdens de periode dat de Keukenhof geopend is:
24 maart tot en met 15 mei 2022. Er zijn meerdere afvaarten per dag. Voor groepen (25+ personen) afvaart ieder half uur, uitsluitend op reservering.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Keukenhof: Stationsweg 166a, 2161 AM Lisse www.keukenhof.nl
Open alle dagen van 24 maart t/m 15 mei 2022 van 8.00-19.30 uur.

De Tulperij: Oude Herenweg 16B, 2215 RZ Voorhout www.detulperij.nl
Open alle dagen van 24 maart t/m 15 mei 2022 van 9.00 – 18.00 uur.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...