Met de eerste brugopening vertrekken we vanuit Leiderdorp voor de vaartocht over de Oude Rijn naar Gouwsluis. Via de Gouwe varen wij langs Boskoop en Waddinxveen naar de Julianasluis in Gouda, alwaar we de Hollandse IJssel op schutten. Via de imposante Van Brienenoordbrug komen we langs de skyline aan in het tumult van de Wereldhavendagen. Afhankelijk van de eventuele tijdelijke stremmingen varen we dan langs het spektakel nog een stukje door de haven.

Rond 15.00 uur gaan we afmeren vlakbij de Euromast. Vanaf hier krijgt u de gelegenheid om vanaf de kade langs de afgemeerde schepen te wandelen en te bezoeken. Om 17.30 uur vertrekt de bus weer voor de terugreis naar Leiderdorp .

Let op: Op 4 september wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Rotterdam vervoerd. Op deze dag wordt de route andersom gevaren en zult u per boot in Leiderdorp arriveren omstreeks 18.30 uur.

Onderweg geniet u van een kopje koffie met wat lekkers, gevolgd door dagverse soep, broodjes en een snack. ‘s Middags serveren wij een borrelhapje en een heerlijk uitgebreid buffet.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Mocht door corona het evenement niet doorgaan dan voeren we deze vaartocht uit als standaard dagtocht Rotterdam met havenrondvaart.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...