Ontdek Volendam, het bekendste dorp van Nederland!

Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. We varen over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar het Nieuwe Meer. Via de sluis komen we op de Kostverlorenvaart. We varen dwars door Amsterdam naar ’t IJ.

Vanaf hier stomen we op richting de Oranjesluizen. Na de schutting varen we over het Markermeer naar Volendam. Onderweg passeren we nog het eiland Pampus. Wij arriveren circa 16.00 uur in Volendam. Hier heeft u nog even vrije tijd om het oude dorp te voet te bekijken. Wandel over de wereldberoemde dijk of laat een foto maken in traditionele klederdracht. Om 18.00 uur staat een luxe touringcar voor u klaar die u weer veilig naar de Zijldijk in Leiderdorp brengt. Hier komt u circa 19.30 aan.<

LET OP: de touringcar staat op circa 15 min afstand van het schip geparkeerd. Dat maakt dat de tocht minder geschikt is voor personen die minder goed ter been zijn.

Inclusief koffie met appelgebak, een uitgebreid lunchbuffet van de chef, een borrelhapje, dagverse soep met twee broodjes.

Naast de inbegrepen verzorging is tevens een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...