Ontdek Volendam, het bekendste dorp van Nederland!

Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. We varen over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar De Nieuwe Meer. Via de sluis komen we op de Kostverlorenvaart. We varen dwars door Amsterdam naar het IJ. Vanaf hier stomen we op richting de Oranjesluizen. Na de schutting varen we over het Markermeer naar Volendam. Onderweg passeren we nog het eiland Pampus. Wij arriveren circa 16.00 in Volendam. Hier krijgt u nog even vrije tijd om het oude dorp te voet te bekijken. Wandel over de wereldberoemde dijk of laat een traditionele foto maken in klederdracht. Om 18.00 staat een luxe touringcar voor u klaar die u weer veilig naar de Zijldijk in Leiderdorp brengt. Hier komt u circa 19.30 aan.

Let op: Op 8 en 22 juli, 5 en 19 augustus wordt u per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Volendam vervoerd. Op deze dagen kunt u eerst genieten van het dorp en vertrekt de boot om 12.30 uit Volendam. De route varen we op deze dagen andersom. U komt per boot in Leiderdorp aan rond 19.30.

Gedurende de vaart serveren wij een kopje koffie met wat lekkers. In de middag geniet u van een lunch bestaande uit dagverse soep, broodjes en een snack. Later op de dag komen wij langs met een borrelhapje en geniet u van een uitgebreid buffet van de chef.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...