Ontdek de grootste haven van Europa!

U vertrekt ’s ochtends met één van onze luxe passagierschepen en vaart direct door het Groene Hart. Varend over de Gouwe en de Hollandse IJssel komt u langs steden zoals Alphen aan den Rijn, Bodegraven, Gouda en Nieuwerkerk en Ouderkerk aan den IJssel, alvorens u het Rotterdamse havengebied in vaart.

In Rotterdam varen we door het havengebied en zien we de skyline met de Kuip en de Kop van Zuid. U doet veel indrukken op terwijl de grote havenstad Rotterdam aan u voorbij trekt. Omstreeks 19.00 uur meert de kapitein het schip in Rotterdam af. Daar staat een comfortabele touringcar die u weer terug vervoert naar de opstaplocatie in Leiderdorp.

Let op: Op 14 juli en 2 augustus wordt u eerst per luxe touringcar vanaf Leiderdorp naar Rotterdam vervoerd. Op deze dagen wordt de route andersom gevaren en zult u per schip in Leiderdorp arriveren.

Inclusief koffie met wat lekkers, dagverse soep met broodjes, snack, borrelhapje en een buffet

Tijdens de vaart is, naast de inbegrepen verzorging, een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...