Deze dagtocht laat u het prachtige landschap van de Haarlemmermeerpolder zien. Wij varen onder andere langs Lisse, Hillegom en Heemstede. U geniet van het sterk wisselende landschap met molens, dijken, polders, meren en mooie karakteristieke plaatsjes.

Wij meren af middenin het centrum van Haarlem zodat u direct bij de leukste winkels in het gezellige historische centrum bent. U krijgt de tijd om Haarlem te voet te ontdekken. Struin langs de gezellige winkeltjes, of pak een terrasje aan de Grote Markt. Misschien loopt u even binnen bij de Jopenkerk om het lokale bier te proeven, of bezoekt u één van de vele hofjes die Haarlem rijk is.

Dit jaar zetten we schilder Jan Steen in een bijzonder licht. Hij heeft gewoond en gewerkt in Haarlem. In het Frans Hals museum (locatie ’t Hof) hangen een paar van zijn werken. Zeer de moeite waard!

Inclusief koffie met appelgebak, dagverse soep met een broodje kroket en in de middag een overheerlijke high tea.

Tijdens de vaart is, naast de inbegrepen verzorging, verder een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...