Na het inschepen vertrekt u voor een unieke vaartocht. Via de rivier de Zijl gaan wij bij Leiden over de Oude Rijn langs Zoeterwoude, Hazerswoude en Koudekerk richting Alphen aan de Rijn. Daar varen wij dwars door de stad naar de Gouwsluis. Over de Gouwe gaan wij richting Boskoop en Waddinxveen met hun mooie hefbruggen. Voorbij Waddinxveen varen wij de nieuwe Gouwe op, richting de Sluis van Gouda. Daar meren wij vlakbij het centrum aan zodat u lekker kunt genieten van een stadswandeling, een bezoek aan de kaasmarkt of een van de vele musea die Gouda rijk is. Op de terugvaart varen wij over de Braassem, genietend van een smaakvol buffet.

Tijdens de vaart serveren wij koffie met een plakje cake. Vlak voor Gouda staat een lunch voor u klaar met een kopje soep en een broodje kroket. Op de terugweg serveren wij rond etenstijd een heerlijk buffet met diverse gerechten.

Inclusief: 1 x koffie met plakje cake, soep met broodje kroket, een koud hapje en een overheerlijk warm/koud buffet.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. U kunt ook van tevoren uit ons ruime assortiment extra consumpties bestellen. Deze worden dan tijdens de vaart, aanvullend op de inclusieve verzorging, opgediend.

Opstaplocatie: Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp
Duur van de dagtocht: 9 uur

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...