Al varend geniet u van kleine Hollandse dorpjes, molens en schitterende vaarwegen door het oer-Hollandse landschap. Via de Kagerplassen varen wij over de Drecht langs het pittoreske plaatsje Bilderdam. Langs Uithoorn en over de Amstel komen wij aan in Amsterdam. U heeft circa 2 uur de tijd om u in Amsterdam te vermaken. Daarna gaat de tocht over de Nieuwe Meer en de Ringvaart langs Aalsmeer, Nieuwe Wetering en over de Kagerplassen terug.

Op de heenvaart geniet u van koffie met appelgebak. Vervolgens serveren wij luxe broodjes met een kopje soep. Op de terugvaart staat rond 18.00 uur een heerlijk Hollands buffet klaar aan boord.

Inclusief: koffie met appelgebak, kopje soep met broodjeslunch, een Hollandse snack en een Hollandse maaltijd in buffetvorm.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren. U kunt ook van tevoren uit ons ruime assortiment extra consumpties bestellen. Deze worden tijdens de vaart, aanvullend op de inclusieve verzorging, opgediend.

Opstaplocatie: Zijldijk 30, 2352 AB Leiderdorp
Opstaplocatie: Gemeentehaven, 2361 CL Warmond
Duur van de rondvaart: circa 11 uur
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...