Al varend geniet u van kleine Hollandse dorpjes, molens en schitterende vaarwegen door het oerhollandse landschap.
Deze geweldige dagtocht vertrekt vanaf Leiderdorp. We varen over de Kagerplassen richting de Ringvaart van de Haarlemmermeerpolder naar het Nieuwe Meer. Via de sluis komen we op de Kostverlorenvaart. We varen dwars door de stad Amsterdam. Alle bruggen gaan voor ons open.Uiteindelijk komen we op ’t IJ. De kapitein meert het schip af bij de NDSM werf. Via de gratis veerpont naast het schip bent u zo aan de overkant. U loopt dan direct via het centraal station van Amsterdam de binnenstad in.

U heeft u de rest van de middag de tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Aan boord hoort u van ons hoe laat en waar de luxe touringcar voor u klaar staat. Deze brengt u weer terug naar de opstaplocatie in Leiderdorp aan de Zijldijk. Hier zult u, afhankelijk van de verkeersdrukte, omstreeks 18:00 arriveren.

Inclusief Koffie met appelgebak, een lunchbuffet van de chef en tot slot een borrelhapje.

Deze vaartocht wordt uitgevoerd met schip met bovendek.

Naast de inbegrepen verzorging is tevens een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...