Vanuit de nationale ‘bollen-hoofdstad’ Lisse geniet u zo’n 1,5 uur van een kleurrijke en ontspannen rondvaart over de Kagerplassen. De prachtige vergezichten, het kabbelende water en de natuur doet ieders “groene hart” sneller laten slaan.

De historische molens en de karakteristieke Hollandse dorpjes vormen samen een weergaloze compositie vol contrasten. Als het ware vaart u door een levend schilderij van de hand vaan één van onze Hollandse meesters!

Uw dag is compleet met een rondvaart en een bezoek aan de “Tulperij”, een bloembollenbedrijf in het hart van de Bollenstreek, ca. 15 minuten van de Keukenhof.  Tussen de bloeiende tulpen staan is voor velen een onvergetelijke belevenis.

U kunt met uw combiticket, op eigen gelegenheid, De Tulperij (Lisse) bezoeken. Daar krijgt u op vertoon van uw ticket een rondleiding.

Let op: rondleidingen bij de Tulperij worden alleen gegeven om 13.15 uur, 15.15 uur en 17.15 uur. Dit geeft u genoeg tijd om van onze afvaartlocatie naar de Tulperij te rijden.

Tijdens de rondleiding wordt u meegenomen in de wonderlijke wereld van tulpen, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het voorjaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag u foto’s maken om deze belevenis vast te leggen met uw telefoon of camera. Eenmaal binnen in de bloemenkas krijgt u een korte film te zien over hoe wij de bollen planten, rooien en verwerken.

De Lente cruises vinden slechts een beperkte periode plaats met meerdere afvaarten per dag.

Tijdens de vaart is er een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Voor groepen elk half uur, alleen op reservering

LET OP! OPENINGSTIJDEN “DE TULPERIJ”:

Van 20 maart t/m 9 mei 2021.
Openingstijden alle dagen: 8.00 – 18.00
Ook op zon- en feestdagen.

Adresgegevens De Tulperij:
Oude Herenweg 16B
2215 RZ Voorhout
M. +31 6 – 42 23 32 91 (Anja)
M. +31 6 – 53 11 43 91 (Daan)
E. info@detulperij.nl

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...