Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving.

U kunt met uw combiticket, op eigen gelegenheid, ook de Dahliashowtuin van De Tulperij (Lisse) bezoeken. Daar krijgt u op vertoon van uw ticket het 2e kopje koffie gratis.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen hiertoe ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd. Vaar met ons mee en bevaar de Kagerplassen.

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

LET OP! OPENINGSTIJDEN DAHLIATUIN:

Van 11 augustus t/m 3 oktober 2020.
Op maandag en dinsdag gesloten.

Adresgegevens Dahlia Showtuin:
Oude Herenweg 16B
2215 RZ Voorhout
M. +31 6 – 42 23 32 91 (Anja)
M. +31 6 – 53 11 43 91 (Daan)
E. info@detulperij.nl

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...