Een mooie vaartocht over de Kagerplassen. Een uitgestrekt plassengebied in het Groene Hart dat zich kenmerkt door ondiepe plassen en eilanden. De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens. De meeste van deze molens ziet u gedurende de vaartocht. Kortom: Holland ten voeten uit!

De kapitein informeert u gedurende de vaart over alle bezienswaardigheden en bij mooi weer geniet u uiteraard ook aan ’t dek alwaar u een weids uitzicht heeft over de omgeving.

Maak uw dag compleet en combineer deze rondvaart met een bezoek aan De Dahlia showtuin. U kunt hier genieten van meer dan 640 verschillende soorten dahlia’s in de showtuin. Deze dahlia’s zijn geleverd door 20 verschillende dahlia kwekers uit de Bollenstreek. Tussen de bloeiende dahlia's staan is voor velen een onvergetelijke belevenis.

U kunt met uw combiticket, op eigen gelegenheid, De Dahlia Showtuin (Lisse) bezoeken. Daar krijgt u op vertoon van uw ticket een rondleiding.

Let op: rondleidingen bij de Tulperij (Dahlia Showtuin) worden alleen gegeven om 13.15 uur, 15.15 uur en 17.15 uur. Dit geeft u genoeg tijd om van onze afvaartlocatie naar de Tulperij te rijden.

Tijdens de rondleiding wordt u meegenomen in de wonderlijke wereld van dahlia's, narcissen en hyacinten. Daan, de bollenkweker, vertelt tijdens de excursie over het groeiproces van de bollen en de bloei van deze fascinerende bloemen in het najaar waar iedereen dol op is. Tijdens de excursie mag u foto’s maken om deze belevenis vast te leggen met uw telefoon of camera.

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

LET OP! OPENINGSTIJDEN DAHLIATUIN:

Van 1 augustus t/m 3 oktober 2020.
Op maandag en dinsdag gesloten.

Adresgegevens Dahlia Showtuin:
Oude Herenweg 16B
2215 RZ Voorhout
M. +31 6 – 42 23 32 91 (Anja)
M. +31 6 – 53 11 43 91 (Daan)
E. info@detulperij.nl

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...