Na het inschepen zet de kapitein koers richting de Kagerplassen in het Groene Hart, bestaande uit een stelsel van veenplassen en eilanden. Dit uitgestrekte plassengebied wordt nu gebruikt als recreatiegebied.

De eilanden zijn polders en worden nog steeds bemaald door 18 in bedrijf zijnde en gerestaureerde poldermolens.

Het is onderdeel van het Hollands/Utrechts Veenweidegebied op de grens van Noord- en Zuid Holland.

Het lunch-buffet bestaat uit:
- Huisgemaakte soep van de dag
- Diverse luxe broodsoorten, o.a. zachte minibolletjes, harde minibroodjes, minicroissants, boterhammen en kerststol
- Luxe vleeswaren, o.a. achterham, kipfiletrollade, rosbief en fricandeau
- Kaasschotel, o.a. jong belegen kaas, oude kaas en komijnekaas
- Rijkgevulde rundvleessalade
- Rijkgevulde vissalade
- Diverse zoetigheden, o.a. pindakaas, hagelslag en jam
- Roomboter- en halvarinekuipjes
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...