'Whisky moet je leren drinken' zeggen ze, maar weet jij niet waar je moet beginnen?  Of ben je al begonnen, maar wil je graag weten wat je precies drinkt? Dan is een whiskyproeverij een ideale manier om dit eens te ontdekken.

Rederij Van Hulst organiseert onder begeleiding van gastheer Wim Wamelink een unieke Whisky Nosing & Tasting on board. Wim neemt zo’n 40 flessen van over de hele wereld mee aan boord en laat je tijdens een 3 uur durende vaartocht kennis maken met de uitgebreide variatie in kleur, geur en vooral smaak.

Je gaat genieten van een onderhoudende whiskyproeverij met 5 drams (proefglazen), begeleid door uitleg, achtergrondverhalen, anekdotes en heerlijke koude hapjes.

Je vertoeft in onze heerlijk verwarmde rondvaartboot en ziet de prachtige herfstkleuren aan je voorbij trekken.

Tijdens de vaart is er een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de COVID-19 maatregelen, kan een rondvaart geannuleerd worden. U wordt hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht en ontvangt een voucher, die ingewisseld kan worden op elke andere rondvaart/dagtocht uit het programma van Rederij van Hulst.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen hiertoe ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...