In Katwijk kunt u bezienswaardigheden bezoeken zoals het Katwijks Museum, historische kerken en monumenten. Maar u kunt ook heerlijk winkelen in Winkelhart Zeezijde of een bezoek brengen aan de prachtige boulevard en het strand. Allemaal op loopafstand van elkaar!

U vertrekt om 09.45 uur vanaf Warmond, of 10.30 vanaf Leiderdorp. Via het Rijn- en Schiekanaal varen we via de Oude Rijn langs de stad Leiden. De Oude Rijn staat tevens bekend als Limesroute, de voormalige noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Deze is in 2021 officieel Unesco werelderfgoed geworden. We varen verder langs plaatsen zoals Valkenburg, Oegstgeest en Rijnsburg. U arriveert om circa 12.30 uur in Katwijk aan de Zwaaikom.

In Katwijk kunt u uw tijd vrij besteden. Iedere dinsdag is er een toeristenmarkt die zeker het brengen van een bezoekje waard is. Om 16.00 wordt u weer in de Zwaaikom verwacht en om 16.15 vertrekt het schip weer richting Warmond en Leiderdorp. Tijdens de terugweg geniet u van een consumptie naar keuze en wat lekkers op tafel (bij de prijs inbegrepen). Aankomst in Warmond is om circa 17.15 uur, in Leiderdorp arriveert u weer om 18.00 uur.

Tijdens de vaart is, naast de inbegrepen verzorging , verder een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen behouden wij ons het recht voor om de vaartocht te annuleren of te verplaatsen. Bij annuleren ontvangt u een tegoedcode.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...