Hamburgers & frietjes aan boord van de mooiste en leukste rondvaart vanuit Leiden en omgeving! Vanuit de passantenhaven van Leiden varen wij over de Oude Rijn en de Zijl naar één van de mooiste vaargebieden van het land: de Kagerplassen.

De Kagerplassen bestaan uit poldereilandjes, uitgestrekte weidelandschappen, historische poldermolen en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving. U vaart langs polders met koeien in de wei, eilanden met historische poldermolens en vergezichten.

De Kagerplassen vormen een uniek watersportgebied en vormen een waar eldorado voor liefhebbers van zeilen, sloepvaren en roeien, en met vorst schaatsen en ijszeilen. ’s Zomers varen talloze bootjes op de plassen. Hollandser kan het niet!

Een ontspannende tocht die zich goed laat combineren met een dagje Leiden. Lekker struinen door het historische Pieterskwartier, een hofjeswandeling maken, shoppen of een terrasje pakken aan de gracht… Leiden en Rederij van Hulst heten u van harte welkom!

Arrangement:
• 1xBroodje hamburger met garnituur
• 1x Portie frites
• Mayonaise en ketchup
• 1x Frisdrank

Tijdens de vaart is een kleine kaart beschikbaar met een assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de COVID-19 maatregelen, kan een rondvaart geannuleerd worden. U wordt hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht en ontvangst een voucher, welke ingewisseld kan worden op elke andere rondvaart/dagtocht uit het programma van Rederij van Hulst.

Parkeertips:
- Parkeergarage Haarlemmerstraat op 350m.
- Middelstegracht 50 in Leiden.
- Parkeerterrein Haagweg 4 en maak gebruik van de gratis shuttleservice

Parkeren naast de boot is helaas niet mogelijk.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...