De traditionele Goudse kaarsjesavond is een uniek evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Vaar mee met Rederij van Hulst en beleef dit uniek evenement.

U vertrekt met één van de luxe schepen van Rederij van Hulst vanuit Leiderdorp. Na het inschepen gaan de trossen los voor een mooie vaartocht over de Hollandse wateren naar de stad Gouda. U wordt ontvangen met verse appelgebak met slagroom en een kopje koffie.

Onderweg geniet u van het Hollandse landschap en doorkruist u het Groene Hart van Nederland. De tocht leidt over de Oude Rijn waar eeuwen geleden de Noordgrens van het Romeinse rijk was. Daarnaast gaat een overgroot deel van de tocht over het Gouwe kanaal. Langs dit kanaal ziet u veel bedrijvigheid en tevens drie monumentale hefbruggen. Onderweg geniet u van een overheerlijk Hollands Stampottenbuffet. U bezoekt Gouda dus niet met lege maag!

Aangekomen in Gouda heeft u vrije tijd en kunt u het evenement bezoeken. In het centrum is genoeg te beleven. Er zijn diverse optredens. De grote boom op de markt wordt uiteraard ontstoken, dit moment wilt u niet missen.

Om 21:00 staat de touringcar klaar die u weer comfortabel terug brengt naar de Zijldijk te Leiderdorp.
Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...