Bent u een echte visliefhebber en houdt u van een grapje en een grolletje? Dan bent u van harte welkom. Door zijn jarenlange ervaring in de visserij geeft Arie een aantal presentaties en worden er een paar culinaire gerechten geserveerd op verschillende bereidingswijze zoals: Oesters, zalm-sashimi, gegrilde zalm, gamba van de gril, zwaardvis, gerookte makreel en een heerlijke schelpen mix uit de wok.

Bij zijn vis en fileer presentaties is het belangrijkste woord “ Beleving “. Interactie met het publiek is voor hem dan ook vanzelfsprekend. Kortom gegarandeerd succes!

U wordt ontvangen om 18.45 uur in Leiderdorp, vanwaar de boot om 19.00 uur vertrekt. Na de gezellige vaartocht en genietend van de heerlijke culinaire visgerechten en overige consumpties arriveren wij weer op deze locatie om 22.00 uur.

Inclusief:
- 3-uur durende rondvaart
- Diverse presentatieshows (door Meesterfileerder Arie Kuijt van visfileren.nl)
- 4 consumptiebonnen (Frisdrank, bier en wijn)
- 6 heerlijke visgerechtjes
- Diverse broodsoorten met kruidenboter en diverse dipjes
- Achtergrondmuziek

** Overige consumpties te verkrijgen aan boord tegen contante betaling en/of pin.

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de COVID-19 maatregelen, kan een rondvaart geannuleerd worden. U wordt hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht en ontvangt een voucher, welke ingewisseld kan worden op elke andere rondvaart/dagtocht uit het programma van Rederij van Hulst.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...