De brouwer van de Leidse brouwerij Pronck, komt aan boord en deelt zijn enthousiasme over Craft-beer. Brouwerij Pronck brouwen hun eerlijke eigenzinnige bieren in het voormalige schakelhuis van de energiecentrale in Leiden.

Zowel de Brouwerij, ingrediënten (water, mout, hop & gist) als ook het bierbrouwproces komt aan bod. Verwacht een reis door bier! Tijdens de uitleg proeven we 4 bieren (halve glazen): van licht tot zwaar, en seizoensgebonden. Daarbij natuurlijk bijpassende hapjes (en bitterballen natuurlijk)

U vertoeft in onze heerlijk verwarmde rondvaartboot en ziet de prachtige herfstkleuren aan u voorbij trekken.

Tijdens de vaart is er een kleine kaart beschikbaar, met een beperkt assortiment dranken en etenswaren.

Bij onvoldoende aanmeldingen of aanpassing van de COVID-19 maatregelen, kan een rondvaart geannuleerd worden. U wordt hiervan vroegtijdig op de hoogte gebracht en ontvangt een voucher, die ingewisseld kan worden op elke andere rondvaart/dagtocht uit het programma van Rederij van Hulst.

Deze vaartocht is opgezet met het oog op de 1,5 meter samenleving. Rederij van Hulst heeft haar schepen hiertoe ruimtelijk ingericht en passende voorzorgsmaatregelen getroffen. Op die wijze is een veilig verblijf aan boord gegarandeerd.

Voorafgaand aan het inschepen dienen wij u, conform de gestelde richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM, enkele vragen te stellen om in te schatten of uw bezoek mogelijk gezondheidsrisico’s oplevert. Heeft u klachten? Blijf dan thuis. U kunt uw boeking omzetten naar een andere datum.

Loading the JavaScript code...
Laden van JavaScript code...
Lade JavaScript-Code...
Chargement du code JavaScript...