Wanneer u zoekt naar een van de mooiste trouwlocaties in Leiden moet u bij Rederij van Hulst zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om te trouwen in de regio van Leiden en Leiderdorp op het water. U geeft al varend het jawoord, in het bijzijn van uw vrienden en familie. Zo is Rederij van Hulst een van de originele trouwlocaties aan het water. Wij kunnen u alles aanbieden, van een uitgebreid diner tot een avondvullend programma op een van onze boten.

Kies voor een van de mooiste trouwlocaties in Leiden

Wanneer u van plan bent om te gaan trouwen in Leiden of Leiderdorp, dan wilt u uiteraard één van de unieke trouwlocaties die deze regio te bieden heeft. Het is dan belangrijk om voor uzelf eerst goed na te gaan wat u precies zoekt in de ideale trouwlocatie. Kiest u bijvoorbeeld voor een van de prachtige trouwlocaties aan het water, of gaat u toch voor een traditionele plaats? Wij van Rederij van Hulst kunnen u verzekeren dat trouwen op een van onze boten een unieke ervaring is. U heeft bij ons de keuze om te trouwen op één van onze schepen.

Genieten van heerlijk eten

Er zijn meerdere trouwlocaties in Leiden, echter heeft niet iedere locatie de beschikking tot een professionele keuken. Op beide schepen van Rederij van Hulst bent u gegarandeerd van een heerlijk diner. Wij hebben de beschikking tot een zeer ervaren kok en een keuken die voldoet aan hoge eisen. Zo kunt u uw gasten laten genieten van een uitgebreid diner, dit natuurlijk aan de hand van uw wensen en behoeftes. Echter kunnen we u ook een uitgebreid buffet aanbieden. Zo zijn wij een van de allround trouwlocaties aan het water in Leiden.

Trouwen in Leiden en Leiderdorp, laat ons door u adviseren!

Bent u benieuwd naar een van de mooiste trouwlocaties aan het water in Leiden? Dan moet u zeker eens contact opnemen met Rederij van Hulst, wij vertellen u graag over alle mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer:+31 (0)71 250 19 00Wij staan u graag te woord! En vertellen u over de diverse mogelijkheden die wij u aanbieden wanneer u wilt.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.