Altijd al gedroomd van een mooi trouwfeest op een boot, bekijk dan snel de uitgebreide mogelijkheden van Rederij van Hulst. Wij verzorgen al vele jaren varende evenementen in de breedste zin van het woord en weten dan ook precies wat we voor u kunnen betekenen. Van een simpele rondvaart tot een uitbundig feest, bij Rederij van Hulst organiseren we het graag voor u. U kunt bij ons terecht met groepen vanaf 20 tot 200 personen en heeft daarbij de keuze uit diverse arrangementen, rondvaarten en activiteiten. Voor een onvergetelijk feest op het water moet u zeker bij ons zijn.

Kies voor een gezellig trouwfeest op een boot

Wij bieden u een originele en sfeervolle locatie voor een huwelijksfeest om nooit te vergeten. Op de gewenste afvaartlocatie zullen alle gasten warm welkom worden geheten waarna het trouwfeest op de boot verder zal gaan. Vanuit onze kombuis serveren we heerlijke hapjes voor u en in de authentieke scheepsbar kunt u de hele avond terecht voor een drankje. Naast eten en drinken kunnen we tevens het nodige entertainment zoals een band of dj voor u regelen om het geheel compleet te maken. Kortom, wij verzorgen uw trouwfeest tot in de puntjes waardoor u enkel nog hoeft te genieten van de mooiste dag van uw leven!

Reserveer vandaag nog

Zou u graag uw trouwfeest op een boot houden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de uitgebreide mogelijkheden en de beschikbare data, u kunt ons bellen met een van onze medewerkers via nummer +31 (0)71 250 19 00.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.