Voor een trouwfeest op een unieke locatie bent u bij Rederij van Hulst aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor evenementen, feestjes en trouwerijen op een unieke Hollandse locatie, namelijk het water! U kunt genieten van een boottocht. Bovendien zijn onze schepen ook te huur als unieke feestlocatie.

Een unieke trouwfeest locatie van Rederij van Hulst

Rederij van Hulst verzorgt boottochten en bootfeesten in de fraaie natuur van Noord-Holland,  Zuid-Holland en het Groene Hart. De mogelijkheden lopen daarbij uiteen van vergaderingen tot bedrijfsuitjes tot huwelijksfeesten op het water. U vindt bij ons voor ieder feest het juiste schip en arrangement dat volledig aan uw wensen voldoet.

Onze schepen zijn zeer geschikt als trouwfeest locatie voor verschillende huwelijksfeesten. U kunt hierbij denken aan:

  • Een bruiloft, hierbij kunnen we zowel het feest als diner geheel voor u verzorgen zodat u alleen nog maar hoeft te genieten op de mooiste dag van uw leven;
  • Een 25 jarig huwelijksfeest behoort ook tot de mogelijkheden. Hierbij kunnen we zowel de hapjes en drankjes als de entertainment en muziek voor u regelen en verzorgen;
  • Ook voor een 50 jarig huwelijksfeest zijn de schepen van Rederij van Hulst zeer geschikt. Dankzij de sfeervolle aankleding, een prachtig uitzicht over het water en een uitstekend catering kunt u genieten van een bijzondere, geslaagde en feestelijke dag;
  • Tot slot zijn onze schepen er tevens op gericht om uw Gouden huwelijksfeest te bestempelen als een onvergetelijk feest. Ook voor dit feest kunnen we zorgen voor de nodige entertainment, hapjes en drankjes om zo het feest compleet te maken.

Alle bootfeesten kunnen vanuit diverse afvaartlocaties worden georganiseerd. Onze schepen zijn beiden geschikt voor een trouwfeest op een unieke locatie. Voor alle mogelijkheden en het bespreken van een van de boten kunt u altijd bij ons terecht!

Voor informatie, vragen of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen via het sturen van een e-mail naar info@rederijvanhulst.nl. Wij zijn telefonisch bereikbaar via nummer: +31 (0)71 250 19 00.

Mensen vieren feest aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.