Wilt u graag trouwen op een boot in Nederland? De schepen van Rederij van Hulst zijn erkend als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u echt op een boot kunt trouwen! De plechtigheid kan namelijk aan boord plaatsvinden terwijl u vaart. Het voordeel van trouwen op een boot is dat u samen met uw familie en vrienden als het ware op een eilandje zit, even los van de jachtige wereld om u heen. Op een trouwboot beleeft u een werkelijk unieke ervaring. Dit geld voor u, maar ook zeker voor uw gasten.

Trouwen op een boot, dat doet u bij een erkende trouwboot!

Als u ervoor kiest te trouwen op een boot, biedt Rederij van Hulst verschillende soorten schepen. Hier kunt u zorgeloos genieten met groepen tot 170 personen. De schepen kunnen tot prachtige trouwboot omgetoverd worden. Wij kunnen de organisatie van het feest voor u uit handen nemen. Doet u dit liever zelf? Dat is uiteraard ook geen probleem. In dat geval zijn wij u graag van dienst met deskundig advies, opgedaan door jarenlange ervaring.

Kies voor een Trouwboot

Neem tijdig contact met ons op als u wilt trouwen op een boot van Rederij van Hulst en vraag ons naar de mogelijkheden. U kunt ons alle informatie sturen via e-mailadres info@rederijvanhulst.nl. Ook kunt u ons bellen via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Neem “in het huwelijksbootje stappen” letterlijk en trouw op een boot.