Wilt u graag trouwen op een boot in Nederland? De schepen van Rederij van Hulst zijn erkend als officiële trouwlocatie. Dit betekent dat u echt op een boot kunt trouwen! De plechtigheid kan namelijk aan boord plaatsvinden terwijl u vaart. Het voordeel van trouwen op een boot is dat u samen met uw familie en vrienden als het ware op een eilandje zit, even los van de jachtige wereld om u heen. Op een trouwboot beleeft u een werkelijk unieke ervaring. Dit geld voor u, maar ook zeker voor uw gasten.

Trouwen op een boot, dat doet u bij een erkende trouwboot!

Als u ervoor kiest te trouwen op een boot, biedt Rederij van Hulst verschillende soorten schepen. Hier kunt u zorgeloos genieten met groepen tot 170 personen. De schepen kunnen tot prachtige trouwboot omgetoverd worden. Wij kunnen de organisatie van het feest voor u uit handen nemen. Doet u dit liever zelf? Dat is uiteraard ook geen probleem. In dat geval zijn wij u graag van dienst met deskundig advies, opgedaan door jarenlange ervaring.

Kies voor een Trouwboot

Neem tijdig contact met ons op als u wilt trouwen op een boot van Rederij van Hulst en vraag ons naar de mogelijkheden. U kunt ons alle informatie sturen via e-mailadres info@rederijvanhulst.nl. Ook kunt u ons bellen via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Neem “in het huwelijksbootje stappen” letterlijk en trouw op een boot.

River Queen op het water

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.