Rederij van Hulst heeft een salonboot die zeer geschikt is voor het geven van feesten en groepsbijeenkomsten zoals personeelsfeesten, workshops en teambuildingactiviteiten in Zuid-Holland. De salonboot heeft twee buitendekken die tijdens mooi weer gebruikt kunnen worden voor activiteiten, om te dansen of om te barbecueën. De twee salons kunnen omgetoverd worden tot bijvoorbeeld een drijvend casino. Bovendien kunt u aan boord van onze salonboot genieten van entertainment. Geef uw wensen aan en wij doen ons uiterste best om hieraan te voldoen.

Een tocht op een salonboot in Zuid-Holland

Rederij van Hulst maakt het mogelijk een spectaculair feest te geven op onze salonboot. In overleg met u kunnen wij het feest of andere gelegenheid tot in de puntjes regelen en verzorgen. Wij verzorgen heerlijke maaltijden, in de vorm van een menu, buffet of high tea.  Ook een barbecue bij mooi weer behoort tot de mogelijkheden aan boord van de salonboot.

Meer informatie, dat kan!

Voor meer informatie over het huren van een salonboot van Rederij van Hulst neemt u vrijblijvend contact met ons op. Indien u vragen hebt, kunt u deze stellen via info@rederijvanhulst.nl of belt u naar telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Verschillende afvaartlocaties zijn mogelijk.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.