Wij nemen u mee op de mooiste en leukste rondvaarten. Onze schitterende rondvaartboten varen door een deel van de wateren en het unieke plassengebied in de directe omgeving van Amsterdam, Leiden en Den Haag. U vaart langs typisch Hollandse dorpjes en maakt kennis met de unieke cultuur en natuur in de omgeving. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid. Op verschillende dagen dit jaar organiseren wij prachtige rondvaarten rond Amsterdam.

Ons vaargebied

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de Kagerplassen. Dit zijn bijna de grootste veenplassen van Nederland. Onze omgeving bestaat uit uitgestrekte weidelandschappen, tientallen historische molens en pittoreske dorpjes. Vanaf onze rondvaartboot heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving, u kijkt over het landschap heen. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Voor elk wat wils

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Wij nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Op onze rondvaartboot proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Arrangementen

Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw boottocht op het water voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij nemen u graag mee op onze rondvaartboot. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Mensen op het dek van een boot

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.