Voor een rondvaart met een diner bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons kunt u zelf een arrangement samenstellen voor grote(re) groepen. We hebben verschillende soorten schepen met verschillende soorten buffetten waarmee wij uw rondvaart onvergetelijk maken.

Onze vloot

We hebben een vloot met verschillende schepen en ieder hun eigen capaciteit. Bent u met een groep van 10 of een groep van 170? Wij kunnen u van dienst zijn. Een rondvaart kunnen wij combineren met een heerlijk diner. We hebben een divers aanbod waarmee we u en uw gezelschap culinair kunnen verrassen.

Diner op het water

Een diner op het water zorgt voor veel gezelligheid en mooie taferelen. Genietend van het uitzicht heeft u voldoende keuze van het buffet. U kunt kiezen uit een breed aanbod van buffetten. We hebben voor ieder wat wils om het diner onvergetelijk te maken. Naast onze standaard buffetten is het ook mogelijk uw eigen arrangement samen te stellen.

Verschillende locaties

Ons vaargebied ligt rondom de ‘Kagerplassen’ tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden. De rondvaart brengt u langs mooie landschappen, tientallen molens en pittoreske dorpjes. Een schitterende omgeving om in te dineren. Ons vriendelijke personeel zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Terwijl u steeds geniet van uw uitzicht tijdens het diner bent u omringd door alle luxe die u zich maar kunt wensen. Zo bezorgen wij u en uw gezelschap een ontspannende dag.

Catering aan boord
Contact

Wilt u gezellig dineren op het water? Via onze website www.rederijvanhulst.nl kunt u alle mogelijkheden bekijken en tevens een vaart boeken. Heeft u verder vragen? We staan u graag te woord. U kunt bellen naar +31 (0)71 250 19 00 of een e-mail sturen naar info@rederijvanhulst.nl. We bespreken graag persoonlijk met u de mogelijkheden die wij aan u te bieden hebben.