Rederij van Hulst organiseert een rondvaart inclusief lunch langs verschillende routes door de achterlanden van Noord- en Zuid-Holland. Tijdens de zomerperiode kiest u uit verschillende routes. U kunt zelf uw arrangement samenstellen, zo kunnen wij aan uw wensen en behoeften voldoen.

Boek meteen een rondvaart met lunch in Leiden!

De schepen van Rederij van Hulst lenen zich niet alleen voor een rondvaart met lunch in Leiden, maar zijn ook geschikt voor feesten, partijen en andere individuele dagtochten. Ook voor personeelsuitjes of workshops is een schip een unieke locatie die veel mogelijkheden biedt. De activiteiten kunnen plaatsvinden tijdens de rondvaart. Ook een heerlijke lunch behoort tot de mogelijkheden.

Vragen? Stel ze aan onze medewerkers

Hebt u vragen over de mogelijkheden voor een rondvaart met lunch bij Rederij van Hulst? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook kunt u ons aanschrijven via e-mailadres info@rederijvanhulst.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak te maken voor een rondvaart met lunch aan boord van een van onze schepen.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.