Geniet met een rondvaart van de prachtige omgeving van de regio Kaag. Het hele jaar door biedt Rederij van Hulst rondvaarten aan op de Kagerplassen. Zo kunt u uw familie of vrienden de wateren van het Groene Hart laten zien. Onze boten voldoen aan alle voorwaarden om een rondvaart succesvol te maken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of receptie. Wij verzekeren u dat u een onvergetelijke dag beleeft tijdens een rondvaart in de omgeving van Kaag. Vraag een offerte aan of bel voor meer informatie. Geniet u binnenkort van een prachtige rondvaart over de Kagerplassen?

Geniet van een onvergetelijke rondvaart in de omgeving van Kaag

Kies voor een rondvaart in de regio van Kaag, want u organiseert hier dat ene bedrijfsfeest waar uw collega’s nog weken over napraten of viert hier de 50-jarige bruiloft van uw ouders. Een rondvaart in de omgeving Kaag over de Kagerplassen is een ideale locatie voor iedere bijeenkomst. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap varen wij met diverse schepen.

Reserveer vandaag nog uw onvergetelijke rondvaart in de omgeving van Kaag over de Kagerplassen en geniet in de zomermaanden van de prachtige landschappen! Vraag een offerte aan of bel naar +31 (0)71 250 19 00. Wij staan u graag te woord.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.