Wij nemen u mee op de mooiste en leukste rondvaarten in de omgeving van Haarlem. Deze rondvaart laat u het prachtige landschap van de Haarlemmermeerpolder zien. Onze schitterende schepen varen door een deel van de wateren en het unieke plassengebied in de directe omgeving van Haarlem. U vaart langs typisch Hollandse dorpjes en maakt kennis met de unieke cultuur en natuur in de omgeving. Op verschillende dagen dit jaar organiseren wij prachtige rondvaarten rond Haarlem.

Ons vaargebied

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de Kagerplassen. Dit zijn bijna de grootste veenplassen van Nederland. U geniet van een sterk wisselend landschap met molens, dijken, polders, Schiphol, meren en diverse karakteristieke plaatsen. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving, u kijkt over het landschap heen. Wij varen o.a. langs Lisse, Hillegom, Haarlem, Lijnden, Schiphol, Aalsmeer, Leimuiden en Kaag. De opstaplocatie van deze rondvaart is Leiderdorp.

Voor elk wat wils

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Wij nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Arrangementen

Tijdens de heenreis serveren wij koffie met appelgebak en een amuse. In de middag geniet u van een lekker bittergarnituur en een brunchbuffet. Wij streven naar circa 1,5 uur vrije tijd in Haarlem. Deze tijd is geheel afhankelijk van de het voorspoedig verloop van de heenreis naar Haarlem.

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij nemen u graag mee naar Haarlem en haar omgeving en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl.

Rederij van Hulst - Rondvaarten, dagtochten en specials

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.