Wij nemen u mee op de mooiste en leukste rondvaarten rondom de omgeving van Amsterdam. Ontdek het buitengebied van Amsterdam vanaf het water. Onze schitterende schepen varen door een deel van de wateren en het unieke plassengebied in de directe omgeving van Amsterdam. U vaart langs typisch Hollandse dorpjes en maakt kennis met de unieke cultuur en natuur in de omgeving. Op verschillende dagen dit jaar organiseren wij prachtige rondvaarten rond Amsterdam, een combinatie met eten is uiteraard mogelijk.

Ons vaargebied

De thuishaven van Rederij van Hulst ligt rondom de Kagerplassen. Dit zijn bijna de grootste veenplassen van Nederland. Onze omgeving bestaat uit uitgestrekte weidelandschappen, tientallen historische molens en pittoreske dorpjes. Vanaf het water heeft u een mooi uitzicht op deze bijzondere omgeving, u kijkt over het landschap heen. Dit prachtige watergebied ligt tussen de steden Amsterdam, Den Haag en Leiden.

Voor elk wat wils

Een geslaagd feest vieren of de Hollandse cultuur proeven doet u het beste op het water! Wij nemen u graag mee voor een prachtige rondvaart of een geheel verzorgde dagtocht rond Amsterdam.

Arrangementen

Bij onze all-in arrangementen kunt u onbezorgd genieten van uw rondvaart voor een vaste prijs per persoon. Onze all-in arrangementen bestaan uit een vaart van 3 of 4 uur, inclusief buffet. Naast onze all-in arrangementen kunt u ook kiezen voor maatwerk. Een rondvaart met lekker eten, een ideale combinatie!

Wij leggen de loopplank graag voor u uit

Wij nemen u graag mee rond Amsterdam en haar omgeving en verwelkomen u graag aan boord. Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje op onze website www.rederijvanhulst.nl. Als u vragen heeft staan wij u graag te woord. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Bij ons aan boord proeft u een unieke sfeer en ervaart u onze warme gastvrijheid.

Catering aan boord

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.