Bij Rederij van Hulst kunt u op een ongedwongen manier genieten van het varen op een boot in de regio van Warmond. Wij hebben jarenlang ervaring met betrekking tot verschillende feestjes of individuele dagtochten over de Kagerplassen. Daarnaast staat bij ons een persoonlijke aanpak hoog in het vaandel. Wij zorgen ervoor dat uw wensen en behoeftes worden meegenomen met betrekking tot uw feest of andere aangelegenheid. Wij zijn dan ook pas tevreden als u ook terugkijkt op een gezellige dag. Wij van Rederij van Hulst zorgen ervoor dat u onbezorgd op de boot kan genieten en kan varen over de regionale wateren.

Genieten van Rederij van Hulst

U wilt een feestje geven of een andere aangelegenheid vieren? Dan kunt ervoor kiezen om samen met uw gasten op een boot te varen in de regio van Leiden. Met de boten van Rederij van Hulst heeft u diverse opties. Zo kunt u ook kiezen om naast de gebruikelijke drankjes ook te kiezen voor een aansluitend diner of buffet. Wanneer u gebruik wilt maken van de diverse soorten buffetten hebben wij een zeer ruim aanbod.

Varen rondom Warmond, iets voor u?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze rederij? Of heeft u vragen over onze boten en de opties die wij u kunnen aanbieden? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)71 250 19 00Wij staan u graag te woord met onze kennis en met onze jarenlange ervaring kunnen wij u altijd helpen!

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.