Rederij van Hulst is uw rederij in Leiden en omgeving voor al uw feesten op het water! Een huwelijk, familiefeest of personeelsuitje op de schepen van Rederij van Hulst verzorgen we het graag voor u. Vanaf verschillende locaties varen we u langs de mooiste plekjes van het Groene Hart terwijl u ondertussen kunt genieten van een hapje en een drankje en een leuk gezelschap!

Rederij van Hulst in Leiden

Geen feest is te dol voor onze rederij in Leiden! Wij hebben voor u diverse schepen klaarliggen op verschillende locaties zodat we zowel grote als kleine groepen kunnen ontvangen op onze boottochten. De schepen bieden u daarbij niet alleen een unieke locatie voor een feest maar zijn tevens voorzien van alle faciliteiten die u maar wenst en naar wens kunnen ook verschillende activiteiten op de boot voor u worden georganiseerd. U kunt ook een boot huren voor gelegenheden als:

  • Bedrijfsuitjes;
  • Familiefeesten;
  • Vrijgezellenfeesten;
  • Trouwerijen.
Onze arrangementen

Bij Rederij van Hulst in Leiden bieden we u verschillende arrangementen en buffetten aan. Wij helpen u graag bij het organiseren van een onvergetelijk feest! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer: +31 (0)71 250 19 00.

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.