Wij organiseren graag een onvergetelijk personeelsuitje voor u op de boot! Op één van onze feestschepen kunnen wij alles voor een geslaagd personeelsuitje tot in de puntjes verzorgen. Geniet van de gastvrijheid en service aan boord. Wij kunnen voor een personeelsuitje bijvoorbeeld teambuilding activiteiten organiseren. Daarna geniet u samen van een heerlijke maaltijd. Of u nu kiest voor een lopend buffet, barbecue op het buitendek of uitgebreid bittergarnituur, wij toveren altijd iets heerlijks op tafel. Een geslaagd personeelsuitje begint bij Rederij van Hulst.

Een geslaagd personeelsuitje viert u op een boot!

Hebt u zelf specifieke ideeën voor een geslaagd personeelsuitje? Bespreek deze dan met ons, zodat wij er alles aan kunnen doen om uw wensen te vervullen. De buitendekken van onze schepen zijn uitermate geschikt voor activiteiten en workshops. Bij zonnig weer kan daar zelfs gegeten worden. Bij regenachtig weer verblijft u in de sfeervolle salon.

Informatie en contact

Voor meer informatie over een personeelsuitje op een van onze partyschepen neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@rederijvanhulst.nl of bel ons via het telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Boek meteen een personeelsuitje op een boot bij Rederij van Hulst.

Mensen aan tafel aan boord van schip

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.