Voor ieder personeelsfeest hebben we bij Rederij van Hulst een geschikte rondvaart! Het hele jaar door organiseren we diverse evenementen op onze schepen voor grote en kleine gezelschappen. Wanneer het weer en seizoen het toelaat varen we met u langs de mooiste plekjes van het Groene Hart onder het genot van een hapje en een drankje. Uiteraard kunnen we voor de teambuilding ook diverse activiteiten voor u organiseren waarmee u het aangename met het nuttige combineert!

Een gezellig personeelsfeest met een rondvaart

Een gezellig personeelsfeest inclusief rondvaart regelt u allemaal bij Rederij van Hulst. Na enkele activiteiten of een vergadering kunt u al varend genieten van een van onze heerlijke arrangementen, borrel of lunch in het gezellige scheepsrestaurant. Heeft u speciale wensen of enkele belangrijke punten op de agenda staan? Vraag ons dan gerust naar de uitgebreide mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het regelen van uw personeelsfeest en de voorbereidingen!

Uitgebreide mogelijkheden bij Rederij van Hulst

Voor meer informatie over een personeelsfeest met rondvaart op een van onze schepen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u al een keuze kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte op maat aan of neem telefonisch contact met ons op om uw reservering door te spreken. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. Een geslaagd personeelsfeest begint bij Rederij van Hulst!

Mensen aan tafel aan boord van schip

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.