U wilt uw personeelsfeest organiseren op een originele locatie. Wij bieden u deze optie. Het is een goede gelegenheid om informeel met collega’s bij te praten en gelijktijdig te genieten van de vaartocht en het uitzicht. Erg gezellig en bovendien goed voor het groepsgevoel.

Zoekt u een originele en nieuwe locatie voor uw personeelsfeest?

Of het gaat om een jubileum dat u groots wilt vieren, of het bereiken van een mijlpaal. De aanleiding om uw personeelsfeest op een van onze schepen te vieren maakt voor ons geen verschil. Wij zijn trots op onze vloot en er is altijd een schip passend voor uw gezelschap. Naast onze vaste afvaaartlocaties in Warmond, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Sassenheim en Katwijk aan Zee, kunt u op bijna iedere plaats, waar toegankelijk vaarwater is, opstappen en talloze vaarroutes zijn mogelijk.

Welke koers vaart uw personeelsfeest?

Geruisloos vaart u over schitterende meren, attractieve rivieren en vaarten door de fraaie natuur van Noord-Holland, Zuid-Holland en het Groene Hart. Molens, koeien, monumentale objecten, plezier- en beroepsvaart: vanaf onze schepen is er altijd wat te zien! Terwijl u geniet van een steeds veranderend uitzicht, is uw gezelschap omringd door alle luxe die u zich maar kunt wensen. Ook kunt u kiezen uit vele verschillende arrangementen, waarbij maatwerk altijd mogelijk is.

Wij maken de organisatie makkelijk

Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van personeelsfeesten weten we precies wat wel en wat niet werkt. Ook kunnen we u alles vertellen over de activiteiten bij een personeelsfeest op een boot die altijd goed in de smaak vallen. Dé locatie voor je personeelsfeest.

Contact

Voor meer informatie over het huren van een boot voor uw personeelsfeest staan wij u graag te woord. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)71 250 19 00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rederijvanhulst.nl. Wij nemen vervolgens contact met u op en samen bekijken we de diverse mogelijkheden. Ook kunt u zelf een arrangement samenstellen via onze website.