Voor een uniek personeelsfeest op een boot gaat u naar Rederij van Hulst! Op onze schepen kunnen we voor u diverse feesten en partijen organiseren. Uiteraard blijft de boot niet aan wal liggen en nemen we u mee op een mooie rondvaart door het Groene Hart van ons land. Of u nu een personeelsfeest, familiedag of trouwerij bij ons zou willen vieren: wij verzorgen het graag voor u!

Een personeelsfeest op de boot, een unieke ervaring

Op onze schepen kunt u al varend feesten in een informele en gezellige sfeer. Zowel voor grote als klein groepen hebben we verschillende rondvaarten in de aanbieding welke geheel naar uw wens uitgebreid kunnen worden met een borrel, buffet of diner. Uiteraard zijn onze schepen voorzien van uitgebreide faciliteiten en kunt u bij mooi weer heerlijk genieten op het scheepsdek. Bent u bezig met het organiseren van een personeelsfeest en lijkt u het wel een idee om dit feest te vieren op een van onze boten? Vraag ons dan gerust naar de uitgebreide mogelijkheden!

Meer weten over onze mogelijkheden?

Kiest u ervoor een personeelsfeest te organiseren op een van onze boten dan bent u verzekerd van een onvergetelijke tijd op het water! Voor vragen en meer informatie kunt u ons ook altijd bereiken door te bellen naar +31 (0)71 250 19 00.

Mensen aan tafel aan boord van schip

Heeft u interesse of vragen?

Interesse in een unieke feestlocatie voor het vieren van een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest? Stel zelf hier een maatwerk arrangement samen of neem contact met ons op om de mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.